• Kiárusítás!
  • Új
 Husqvarna 115LiL (ajándék akkumulátorral és töltővel!)
  •  Husqvarna 115LiL (ajándék akkumulátorral és töltővel!)
  • Husqvarna 115LiL akkumulátoros fűkasza (ajándék akkumulátorral és töltővel!)

Husqvarna 115LiL akkumulátoros fűkasza (ajándék akkumulátorral és töltővel!)

65 990,00 HUF
Adóval együtt

Most ajándék akkumulátorral és töltővel adjuk!

Típus Akkumulátoros fűkasza
Akkufeszültség 36 V
Súly 3.5 kg
Mennyiség

  • Próbálja ki üzletünkben! Szeged, Kálvária sgt. 65-67. Próbálja ki üzletünkben! Szeged, Kálvária sgt. 65-67.
  • Rendelje meg a terméket személyes átvéttel üzletünkben vagy futár szolgálattal! 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes (kivéve traktorok stb.)! Rendelje meg a terméket személyes átvéttel üzletünkben vagy futár szolgálattal! 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes (kivéve traktorok stb.)!
  • Kérdése van? Hívja szakértőink: +3662/322-149 Kérdése van? Hívja szakértőink: +3662/322-149

JELLEMZŐK

Szeretné közelebbről is szemügyre venni? Ismerkedjen meg részletesen a termékkel, fedezze fel kialakítását és funkcióit.

savE™

Válassza a savE™ üzemmódot a maximális üzemidő kihasználás érdekében.

Kefe nélküli motor

A magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez.

Vezeték nélküli szabadság

Nincs benzinmotor zaj, nincs közvetlen károsanyag kibocsátás, csak nyomja meg a gombot és mehet a munka! Az erőteljes 36 V-os lítiumion akkumulátor tartós, hosszú üzemidejű, és több száz alkalommal újratölthető.
A Husqvarna akkumulátoros termékcsalád fűkaszát, láncfűrészt és sövénynyírót is kínál a tudatos felhasználók számára.

Állítható első fogantyú

Könnyen állítható első fogantyú a kényelmesebb termékhasználathoz.

Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erõs, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot. Súly (vágófelszerelés nélkül)2.98 kgAkkumulátor feszültsége36 VSúly akkumulátor nélkül3.45 kgLítiumion-teljesítmény A lítiumion-akkumulátor tartós és elsõ osztályú teljesítményt biztosít. savEVálassza a savE üzemmódot a maximális üzemidõ kihasználás érdekében. Kefe nélküli motorA magas forgatónyomaték/súly arány megnöveli a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkenti a zajszintet és hosszabb élettartamot eredményez. Vezeték nélküli szabadságNincs benzinmotor zaj, nincs közvetlen károsanyag kibocsátás, csak nyomja meg a gombot és mehet a munka! Az erõteljes 36 V-os lítiumion akkumulátor tartós, hosszú üzemidejű, és több száz alkalommal újratölthetõ. A Husqvarna akkumulátoros termékcsalád fűkaszát, láncfűrészt és sövénynyírót is kínál a tudatos felhasználók számára. Állítható elsõ fogantyúKönnyen állítható elsõ fogantyú a kényelmesebb termékhasználathoz. A szár hossza állíthatóIntuitive key padCsendes működésRendkívül könnyű és ergonomikus kialakításAz akkumulátor illik az összes akkumulátoros termékhez AkkumulátorAkkumulátor feszültsége36 VAkkumulátor típusaLítium-ionJellemzõ töltési idõ 100%73 min KapacitásVágási szélesség33 cmSúly akkumulátor nélkül3.45 kg  MéretekSúly (vágófelszerelés nélkül)2.98 kgCsõhossz963 mm FelszereltségOEM fűvágó tárcsa--OEM heveder--OEM Fűrésztárcsa--OEM DamilfejT25B  Hang és zaj adatokZajszint77 dB(A)Garantált zajnyomás, LWA91 dB(A) Így is ismerheti: 115 LiL

967098802